Open BMW Btt 2012. LES PLANES D’HOSTOLES! (Febrer 2012)

by

Quarta i última prova del II Open Btt BMW, a Les Planes d’Hostoles.

Després de 3 molt bones primeres curses, aquesta última no ha estat menys! i tot i ser un circuit curtet en distància (23km), l’exigència del recorregut ha fet que sortissin uns temps no molt lluny de les anteriors, que han rondat els 27-28km. Els 12-15 primers km brutals, amb pujades molt tècniques per corriols i trialeres, feien pensar-s’ho dues vegades al passar per l’encreuament de la volta curta i la llarga. Però ja que hi érem, fins al fons! Per sort, no va trigar gaire a arribar la baixada, tremenda, adrenalina a fondu, i sensació que en qualsevol moment els dits no et respondrien al apretar el fre de la tralla absorvida! Per sorpresa meva, i suposo que de molts dels que no podem anar a fer els circuits abans del dia de la cursa, al km 22 un paio ens avisa que tot just queda 1km de pista, quan inicialment habien de ser uns 30. I sort! perque una altra pujada de les dures ja no se si l’hagués aguantat! així que apretada a fondu i meta!

Finalment, un Open de 4 curses amb ambient de competició, però obert als corredors populars. Molt recomanable per a sentir-se en competició, però no veure’s a la cua de la classificació, gràcies a la categoria popular. L’any que ve potser toca provar amb els màster30 ja! (si més no nosaltres, que és la categoria que ens toca per edat ja!)

Per rematar, afortunat en el sorteig final, i un lot de productes cap a casa. Molt aprofitables 3 parells de mitjons Tàctic per a btt.

Apa, a seguir pedalant!

Una resposta to “Open BMW Btt 2012. LES PLANES D’HOSTOLES! (Febrer 2012)”

  1. Ricky Says:

    molt bé patacracks!! bona feina!!
    Ara a seguir endevant que això tot just acaba de començar!!
    mireu sobretot el tema de poder competir en l’open tàctic!!

    salut i pedals!!

Deixa un comentari